Trötta flickor i Karlstad (igår) <3

img_7505 (MMS)

Trötta flickor i Karlstad (igår) <3


Mitt i ett äääääventyr!

Fan, jag har fått Carola låtar på huvudet!?! Hmm, märkligt! Kan vara för att jag är fp glad över att allt löste sig, så på måndag drar jag till Säffle och saaaaraaaa!! Wohoo! Hälsa på min älskade far ska jag oxå göra, wiiee :) min efterlängtade resa blir äntligen gjord!!! Jaja, just nu sitter jag och kollar på hemmafrun (en karl i en mycket feminin kropp) alltså Cilla, och med det menar jag att hon fan gör allt som karlar kan! Mycket bra kvinna! Hon klipper nu gräsmattan och rensar ogräs! Bra där! Gör jag hade nog fan hyrt in någon för att göra det, gröna fingrar är inte min melodi ;) hepp hepp!

En bra helg!

I lördags firade vi micaela och Olivia som har fyllt år och vi hade sviiin roligt! Vi röjde järnet och dansade som tusan på garbos :) sjukt kul!! Alla var glada och fulla precis som det ska vara ;) åh va roligt vi hade!! Sen igår (söndag) var jag, Gabbe, Håkan och Denny på skansen hela dagen samt lite strosande på stan :) super mysigt! Och idag var jag och Madde på skanlöten och solade :) skönt att få lite egentid med henne!!! Så det har varit full fart heeeela helgen lång och nu ska jag bara slappa!!!!

SMS-inlägg

img_7776 (MMS)


:)

img_7598 (MMS)

:)


Bästa micaela :)

img_2731 (MMS)

Bästa micaela :)


Haha! Emil, freddan, jag och Cilla :)

img_7529 (MMS)

Haha! Emil, freddan, jag och Cilla :)


SMS-inlägg

img_9893 (MMS)


SMS-inlägg

img_1613 (MMS)


Bästa bror <3

img_8005 (MMS)

Bästa bror <3


SMS-inlägg

img_8845 (MMS)


Så jävla läckert!

img_4167 (MMS)

Så jävla läckert!


Fira fira fiiira

Idag är det lördag och kl fem börjar firandet av älskade micaela :) tjejmiddag och sen utgång till garbos i sumpan! Detta kan nog bli en riktigt rolig kväll ;) ska ääääntligen få mina ögonbryn färgade idag oxå! Fan vad skönt att slippa måla skiten hela tiden!! Men innan det och innan middagen så ska jag och Gabriel mysa järnet heeela dagen! Min älskade lilla lillfis! Eller snart får jag väl säga storfisen så mycket som han växer, snart börjar han väl i skolan oxå!! Iiiih, nu gick jag ont i magen! Nä nu får jag ge mig, det är lång tid kvar! Ha en underbar lördag :)

Grattis på födelsedagen min fina, underbar...

img_5683 (MMS)

Grattis på födelsedagen min fina, underbara, vackra och bästa micaela!!! Idag är det din dag och hoppas att den blir toppen bra :) älskar dig <3


Dagarna går....

Det händer väl inte så mycket anorlunda i mitt liv förtillfället ;) men jag är väl ganska nöjd ändå! Igår följde jag med Emil, lucas och Maria till metropol i sumpan, det var faktiskt kul :) inte alls så mycket sliskigt folk som det annars brukar vara! Sen på hemvägen svängde vi in på gästis och draaaa åt helvete vad gammal jag kände mig :( bara en jävla massa smått folk. Ne usch där passade jag verkligen inte in! (får nog nästan säga tack och lov gör det!) sov ut imorse gjorde jag oxå, ojoj det behövdes och jävlar vad jag sov! Ända till halv tolv typ :) det var fan inte igår... Tack och bock! Så jag var inte alls trött när jag släpade arslet ur sängen :) ..... Nu ligger jag här i soffan som vanligt och fläskar på mig ännu mer fett! Usch, jag mår verkligen dåligt över att jag börjar gå upp i vikt! FAN FAN FAN!!! jag vill inte!!!! Måste bli bättre med träningen och äta nyttigare!!!bläääää, är det jag tänker när jag råkar passera en spegel. Gör allt för att försöka undvika speglar (som numera är mina ovänner) är förtillfället bleeeek feeeeet!!! Snusk! Nä nu hår jag och drar täcker över mig och drömmer mig bort i mina smala drömmar!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!