Det är en evig väntan! Sitter här, har pre...

Det är en evig väntan! Sitter här, har precis måffat i mig den största jävla mackan ever!! Och jag fick inte i mig hela men det var nära! Och tro mig, den va jävligt stor! Jaha, tankarna då? Vad tänker jag? Inte så mycket, allt bara snurrar! Är orolig, när vaknar du? Gick det bra? Hur mår du? Hur ser du ut? Är du svag och försvarslös? Är du blek? Hur ligger håret? Kommer vi gråta?....... Okej, jag tänker ganska mycket! Vill ha nån här, som håller mig i handen och säger att allt blir bra! Vill att någon finns här för mig så att jag kan vara stark och finnas för dig! Och, vad händer sen? Hur kommer du må? Hur kommer du vara? Kommer det komma tillbaka? ....... Juste, nu kommer Mysan 14 år igen, det är vid såna här tillfällen/situationer som man verkligen vet vilka man har kär. Som håller mig kär! Det är dags att rensa. Vad ska jag med er/dig till? Vi sätter stopp nu, egotrippade människor har jag varken tid eller lust med. Vi har inget att ge varandra. Och snälla hör inte av er efter att ni läst detta, det blir bara oäkta. Inte från hjärtat liksom, och då kan det lika gärna kvitta........ Snälla kan klockan gå fortare!! Vill inte vänta längre!


Ont i magen, stressade blinkningar, lite h...

Ont i magen, stressade blinkningar, lite hetsig andning och darrande händer. Usch. Det är jobbigt nu. Jag känner hur allt kryper på mig! Inte DU, absolut inte DU! Du ska inte behöva gå igenom detta. Hur kommer jag klara av att se dig så försvarslös, så svag? Du är stark! Den starkaste jag känner!! Inte du! Detta får inte hända dig....


Oj oj oj! Helgen har gått och det är redan...

Oj oj oj! Helgen har gått och det är redan tisdag... Shit vad tiden går! Snart är det fredag igen och då åker jag till älskade Jennica i Götet :) Underbart! Hoppas bara att jag är frisk tills dess, är sjukling just nu med ont i halsen! Blää, hängig och jävligt blir man ju oxå. Så vi får verkligen hoppas att jag är frisk! Det ska bli så härligt att åka och hälsa på henne :) längtar som tusan!! Aja idag blir det inte många knop gjorda ska jag tala om! Ska ligga i sängen HELA dagen och kurera mig!!! Åh blir så lycklig i hela kroppen just nu! Gabbe ligger brevid mig i sängen och pussar och kramar på mig hela tiden, snacka om morgon mys!!! <3 han känner nog på sig att det är synd om mamma nu ;) mitt lilla hjärta!!


Juste! HÖR OCH HÄPNA!! Ni som känner mig v...

Juste! HÖR OCH HÄPNA!! Ni som känner mig vet ju att jag är lite speciell när det gäller att sova, det måste vara knäpp tyst och kol svart, lilla hörnet på kudden måste ligga perfekt mot mitt huvud och täcket måste ligga perfekt, och madrassen och lakanet måste ligga perfekt! Men som sagt HÖR OCH HÄPNA! JAG KAN SOMNA MED RADION PÅ!!!! Yeeey!! För Gabriel sover bäst med radion på så jag har ju bara fått "gilla läget" helt enkelt och lärt mig! Wiiee jag är så duktig :)


Goooood mooooorgon!! Vilken underbar natt ...

Goooood mooooorgon!! Vilken underbar natt vi har haft, jag och Gabriel :) vi har sovit hela natten!!! Wohoooo! Min duktiga lilla kille <3 Igår hade jag myspys med mig själv (eftersom gabbe somnar tidigt) så jag tog mig ett, två och till och med tre glas vin (kanske mer, vill inte kolla på flaskan haha) jag hade godis oxå samt idol på tvn :) och bästa avslutet på kvällen hade jag ett samtal med världens nästa Josse! Så mys!! Idag är det lördag och jag är LEDIG :) så jag och Gabbe ska leka och mysa heeela dagen!! Ska nog börja med mys-frukost här känner jag! HUNGRIG!! Ha en underbar dag! För det ska vi ha ;)


Morgon mys och lek efter dagis! ( som ni s...

img_3944 (MMS)

Morgon mys och lek efter dagis! ( som ni ser på sista bilden så är tålamod INTE Gabriels bästa vän!) haha så gooo <3


Lillfisen <3

img_1651 (MMS)

Lillfisen <3


Lyckliga daaaagar! Hypnosen igår gick topp...

Lyckliga daaaagar! Hypnosen igår gick toppen :) så idag har jag ett sånt där underbart lyckorus i kroppen! ALLT känns bra :) åh, det var längesen jag hade så mycket lugn och ro i kroppen som jag har nu! Om jag ens någonsin haft det?! Det enda som står still i livet är denna jävla matlagningen! Åh! Jag har verkligen NOLL fantasi :( SKÄRPNING FÖR TUSAN! Ge mig råd vettja ;)


Rensa rensa rensa!! Nu jävlar ska all skit...

Rensa rensa rensa!! Nu jävlar ska all skit bort, allt gammalt! Såååå, jag börjar med garderoben ;) det är ju iaf en början hihi! Fan, denna dag tog en bra vändning, den började inte så bra men tog fart nu fram mot kvällskvisten! GILLA!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!