Tooorsdag

Bara för att jag är ledig och tänkte få sova ut idag, så sjääälvklart vaknar Gabriel kl 6 och gnäller! Fasiken oxå, fast jag fick honom att somna om tillslut... Men då ska ju såklaaart bullens förbannade jävla väckarklocka dra igång flera gånger och ljudet var så in i helvete högt att det fortfarande tjuter i öronen på mig. Såklart så vaknade lillfisen!!! Tack och hej, där var den sovmorgonen som bort blåst!!!! Jaja upp och hoppa..... Halv tolv ska jag vara hos kiropraktorn, wohoo!! Så får vi hoppas till tusen att jag kommer kunna gå normalt efter det, och INTE se ut som ett ut skitet päron när jag går!! För det är precis vad jag ser ut som nu... Inte så rockigt. Jahapp, frukost kanske? Är fruktansvärt kaffe sugen!! Och när Bullen har slutar jobbet blir det nog IKEA :) ha en bra dag så ska jag försöka släpa min hängiga och trötta kropp till kaffebryggaren :)

Juste!!

JAG HAR KÖPT EN NY DAGKRÄM! den kostade 99 kr! Så du din lilla...... KAN JU DUMPA PENGARNA I BREVLÅDAN!!!! tack och hej

Oj!

Nu jävlar var det fasiken 4 dagar sen jag skrev! Kan bero på att det faktiskt har varit lite tomt i huvudet ;) det blir så ibland, så det får ni stå ut med! Hmm vad har hänt dom senaste dagarna då? Joooo, lite jobb! Min älskade mara är här (fast hon åker hem idag!! :( buhuu) vi har städat här hemma och lite i lägenheten i centrum, vi har myst som bara den (måste passa på), vi har oxå lekt med Gabriel så mycket att ögonen gått i kors på honom på kvällarna :) och idag sov min ängel till kl 8 wihoooo!! Vaknade inte EN ENDA GÅNG INATT :) så jävla lovely!! Så nu har Bullen åkt till jobbet (han försov sig) och jag Gabriel och sara ligger i sängen och myser och leker! Så underbart :)

Freedag

Nu e de freedagsmys!! Idag blir det lugna dagen heela dagen, har jobb helg! Och imorgon kommer min lilla sara :) woohoo!! Jag har egentligen inget vettigt att skruva just nu. Kl är ju halv sju på morgonen och jag vet knappt vad jag heter HAHA!!

Bra dag!

Full fart hela dagen lååång! Jag och Gabriel spenderade förmiddagen med mami <3 sen åkte vi till arninge för att löpa en spegel, men det slutade med att vi åkte hem med allt annat FÖRUTOM en spegel ;) men jag är nöjd ändå! Fick även fin fint besök av min micaela här på kvällskvisten! Underbart!! Nu sover plutten och vi slöar i soffan, älskart!!! Snart blir det bingen för min del ÄR TRÖTT SOM ETT AS SOM VANLIGT :) imorgon drar jag och micaela till väsby med våra bebisar :) (kanske smyg shoppar lite) får se om plånkan går i baklås!! God natt....

Förbannat!!

Väx upp för i helvete! Vad är det för fel på er? Det kokar i mig just nu! En fet jävla smäll raaaakt i nyllet är vad ni ska ha!!....... Kanske ska berätta från början för er som inte fattar. Jag och Gabriel har varit borta under helgen, igår kom vi hem till ett städat och fint hem :) underbart! Hela dagen var i det stora hela skit, faktiskt! Gabriel bara skrek och skrek på tåget från Karlstad till Stockholm. Och så klart så kom mensen på tåget! Jag hade ju självklart inga tamponger med mig och hade inte heller någon möjlighet att gå på toaletten! Så det var bara att kniiipa... Hur som helst, när vi väl kom hem så hade jag ju såklart ingen nyckel!!! Gaaah!!!, så Bullen fick åka hem från jobbet för att låsa upp till oss. Och under tiden vi väntade på honom så kommer självklart bomben!! Där stog jag i ett jävla blodbad (tack!!!!) det var väl tur att bomben inte kom på tåget iaf haha! Jaja vi kommer in till slut och Gabriels humör hade äntligen vänt :) han var glad och lycklig! (äntligen) fixar och donar lite, lagar mat, iväg till träningen, hem (svettig som fan och helt mör) duscha duscha duscha, torkar mig sättet på mig kläderna, smörja ansiktet..... "vart fan är min DAGKRÄM"!?!?!? det blev inget smörja där inte! Tattarbrudarna som var här på "rädd-att-växa-upp-festen" kan tydligen inte hålla koll på sina fingrar!!!! Jääääävlaaarrr, jag spricker snart!!! Ååååååh, DETTA ÄR MITT HEM!!! ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT ATT FATTA!?!?!? jag vet vilka brudarna är så jag hoppas verkligen att ni har stake nog att stå för va ni gjort!!! I fortsättningen kan dessa patetiska fester hållas på en annan adress!!!!! MED ELLER UTAN TJEJER!!!!

Älskar min son!

Min son Gabriel är verkligen helt underbar! Han har hela mitt hjärta. Hela mitt liv. Han får mig jämt på bra humör. Han får mig att gråta bara för att jag älskar honom så mycket. Min son har ALLT och liiiite till. MEN han har aldrig gillat det där med sömn, och har har varit en väldigt "gnällig" bebis, och det där med med gnället hade ett litet uppehåll på en månad typ... Och nu är det tillbaka! Han gnäller konstant, jag är trött och nästan döv. PLUS att han inte vill sova, så det blir dagar fyllda med gnäll och ingen sömn. Jag är trött, sa jag det? När jag har kämpat i timmar för att han ska sova och han vaknar efter 20 min så kan jag inte göra annat än att brista ut i gråt. Jag har testat allt, men inget tycks fungera. Varför? Vad ska vi göra? Han måste ju sova och sluta gnälla, en dag bara.... Nämnde jag att jag älskar honom av hela mitt hjärta och att han är helt fantastisk och underbar?! Han är den bästa! Med eller utan gnäll och sömn :)

Inte min dag....

Känner mig deppig, inte på dåligt humör, bara lite nere liksom. Jag längtar hem. Behöver komma tillbaka till vardagen känner jag. Gabriel behöver sina rutiner, sina vardags rutiner. Nu helst. Detta är inte hans dag heller. Vi får trösta varandra helt enkelt ;) denna "semester" blev inte som vi hade tänkt, så imorgon åker vi hem! Det är väl på både gott och ont! Tråkigt att åka ifrån familjen och sara, men som sagt, vardagen kallar!!! Dom ringde från jobbet förut oxå så nu ska jag jobba nästa helg :) så det var ju lite tur att vi åker hem nu då! Lillfisen sover. OCH DET BEHÖVER HAN. så lite som han har sovit sen vi kom hit :( mammas älskling! Måtte det bara bli bättre imorgon när vi kommer hem!!! Så vi blir normala igen ;)

Uppe med tuppen

Eller nej, uppe med sonen rättare sagt! Han vaknar kl 06 vaaaaarenda morgon, det slår aldrig fel. Och det är ju inte så att han vill somna om efter vällingen, nej nej då ska man upp och leka. Efter ca en och en halv tim då kan han tänka sig att vila lite ;) och så är han så rolig när vi vilar då, för efter en halvtimme, timme vaknar han och vägrar somna om förns jag har gått upp! Jag får alltså inte sova längre då! Haha han är så söt <3 nu river han ner ALLT i hemmet här..... Skriver mer sen

Han är så vacker! Mitt hjärta mitt liv mit...

img_8247 (MMS)

Han är så vacker! Mitt hjärta mitt liv mitt ALLT


Morgon stund...

Ja, morgon stund har guld i mun! Hjärtat och sara, johan sover :) och jag sitter åter igen med mina 2 ägg och kaffekopp! Underbart att få en liten stund för mig själv.... Idag ska vi alla gå på Thereses fotoutställning :) pappa, farmor, Johannes, Ebba och Jossan kommer oxå!! Så mysigt när vi samlas! Hoppas nu att oliwer kan komma oxå!!! Det hade varit underbart :) nä nu måste njuta lite innan dagen tar fart ;)

Nööööjd!

Jag ska berätta igen, för er som inte läste på Facebook! Jag och gabriel åkte till Säffle idag, (allt gick jätte bra) tillslut fick jag väcka Gabriel precis innan stoppet i Karlstad för att ta på honom kläderna och sätta honom i vagnen. Så där står jag, med Gabriel på höften och en tung jävla väska på andra axeln och försöker få upp vagnhelvetet som var ihopfälld och som desutom hade fastnat under sätet! Avstyrt bara rinner och humöret tryter! Samtidigt som jag står där och kämpar står det en kille bakom mig och leker med Gabriel (iform av leenden och miner) jag la liksom inte märke till vem det var eller hur han såg ut. Sen såg han väl att det blev kämpigt för mig och sa "du, vill du ha lite hjälp kanske?" jag vänder mig om och ser till min förvåning att det var KEN RING!! "ja tack!!" säger jag och ger honom Gabriel ;) "hur gammal är han?" och "fan va söt han är!" fick han ur sig! Tack för det, det förgyllde mig dag ;) jag är nöööööjd! Sen när vi skulle gå av så stog han i vagnen brevid med sina kompisar, så såg jag genom glas dörrarna att han pekade på mig och hans kompisar nickade (typ tja!) så jag log och nickade tillbaka ;) nööööjd igen!!

Världens bästa unge som har sovit större d...

img_5968 (MMS)

Världens bästa unge som har sovit större delen av resan ;) han är så jävla bäst!! Och på den korta tiden som han var vaken, sa han inte ett ljud. Bara log :) min underbara unge <3


Passar på....

Passar på att skriva lite nu! Sen kommer jag säker ha fullt upp med Gabriel på tåget ;) det ska bli kul men samtidigt lite läskigt att resa själv med honom. Hoppas bara att han inte får psykbryt av trötthet eller ngt på tåget haha, det skulle sitta fint det ;) så hamnar vi säkert brevid nån gubbgrinig jävel eller kanske en sur tant! Men men, det får gå :) farmor kommer och hjälper oss att byta tåg i Karlstad, så det känns väldigt bra :) nä nu får jag rappa på innan avgång! Ha det gött....

Nu ni!!!

Nu känna det bättre och jag är på mycket bättre humör :) har sovit en timme och fått i mig lite frukost! Te, 2 ägg och en knäckemacka!! Fy fan vad ägg är gott! Kokt ägg och salt, SMASKENS!!!! men något som fortfarande stör mig är att dessa jävla nyheterna på 4 visar om och om och om och om OCH om IGEN!! jag fattade allt 3e gången!! DET ÄR BRA NU!..... så nog om det! Håller på att packa och herregud vad mycket kläder och skit som ska med för en hel vecka! Det kommer fan inte bli roligt att byta tåg i Karlstad! Och självklart så har det blivit väääärldens snö kaos där neråt!! Åh, DET RÄCKER NU!! blir det fel på tågen så...... Ah jag blir nog så arg att jag inte vet vad jag ska ta mig till!! Men jag tycker att det ska bli kul att åka dit iaf :) träffa mina änglar och så får dom gosa med lillfisen ;) längtar efter pappa och sara jätte mycket!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!