Kan ni fatta?

Jag läser! Jag, My Ovesen sitter i min soffa och läser en bok! Hur är detta möjligt? Jo, av någon anledning tog Anita med den till mig och den kan jag ju bara inte lägga på hyllan! Vad är syftet med just denna bok? Det måste jag ta reda på :) Så, nu plockar vi fram "läsar-Mysan" haha


Tack Anita!

Nu äntligen har Anita varit hemma hos mig och rensat! Så troligtvis blir kvällen/natten ett helvete :(. Som vanligt när man jagar bort objudna gäster hehe!! Men tack igen underbara människa!! Nu jävlar ska det bli lugnt i hemmet ;)


Nu räcker det.....

Vaknade idag IGEN av att någon går i min hall och släpar fötterna efter sig! Jag är trött på detta nu! Detta är mitt hem! Försvinn!!! Det är fan inte konstigt att jag inte klarar av att sova själv nu gör tiden, det är för mycket här hemma nu!


Godnatt

Nu har vi firat klart :)


<3

Mammas och Håkans fina vägg! Älskar er <3


Nä men okej

Vi kör ett dubbel pass idag!! Wohooo!! Slutar klockan 22:00, det är ju bäst att passa på att jobba som ett as när man kan! ;)


Det är inte möjligt

Måste man jobba just idag? Jag är hemskt jävla (otrevligt) trött idag.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2471820/images/2012/pic_186716176.jpg" class="image">


Nu är det dags

Får nog ta och väcka tröttmössan och dra med henne till jobbet :)


Wtf?!

Vad hände? Detta är inte ok!


Ibland så....

En bussfärd, lite vatten och några timmars sömn senare ligger jag nu här och mår faktiskt ganska bra. Nästan oförskämt bra (har dock jävligt ont i fötterna) men det var det värt! Eftersom jag hade mina nya killer booths igår :) ojojoj det var grejer det!! Nä, här kan jag ju inte ligga och lata mig! Upp och hoppa, ska hem till Cilla och fika <3 seeeen blireeee jooooooobbbb!!


Fredag igen?

Shit vad dagarna går fort! Det är redan fredag om mitt lilla hjärta ska åka till sin far igen! :( Så nu måste vi passa på att mysa så mycket som möjligt innan det är dags för avgång!!


Härligt!

En härlig tripp till Täby med shopping och lunch tillsammans med Gabbe, mamma & Josse gjorde så att dagen startade väldigt bra!! Och nu avslutade vi kvällen tillsammans med Camilla och middag :) Underbart! Och min nya nattning på Gabbe funkar ur bra!! Igår gick han bara upp EN gång och idag tittade han knappt på mig när jag gick ut från rummet och somnade på stört :) han är så duktig!!! Vilken toppen dag!!!


Min bästa vän

Ja, iaf varje morgon så är kaffet min bästa vän!


Morgon mys!

Gillar kameran?! Sådan mor, sådan son :)


Är det sant?

Jag provade en ny metod på Gabriels nattning! Shit, det funkade skit bra :). Jag tycker att han är så stor att han faktiskt ska känna sig trygg med att somna även fast jag inte är i samma rum! Så jag testade! Jag satt på stolen brevid hans säng när han fick välling, sen pussade jag honom och sa god natt och gick ut där ifrån..... Men jag lämnade dörren öppen så han skulle se ljuset från vardagsrummet, och bara fyra ggr kom han upp! Men ingen gnäll eller bråk, han gick bara till dörren och tittade om jag satt i soffan och sedan följde jag honom till sägen och sa god natt igen. Och som sagt, efter fyra ggr sov han :) Min älskade stora duktiga gullunge <3 herregud vad stor han är nu!! Jag är så stolt över min ögonsten!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!